Kirjasarjaan liittyviä valokuvia

Esittelemäni valokuvamateriaali kuvaa ympäristöä, jossa olen liikkunut ideoidessani ja kirjoittaessani kirjasarjan osia. Se kuvaa myös maisemaa ja luontoa sekä niiden yksityiskohtia, joita olen tuolloin kuvannut tai kirjoittaessani ajatellut.

Pirre - lentävä fillaristi

Pirre pystyy lentämään pyörällään löytämänsä tonttujen taikaesineen avulla. Tontut sekä kätyreistä rontit ja kiusanhenget tulevat myös tutuiksi.

Pirre - syvissä vesissä

Pirre saa käsiinsä keijujen ja vetehisten voimauttimet. Keijujen ja vetehisten lisäksi leijujat ja sirkuttajat ilmestyvät Pirren ja hänen ystäviensä elämään.

Pirre - metsän kätkemä

Pirre löytää maahisten ja mettisten voimauttimen. Jo ennestään riesana olevien kätyreiden joukkoon liittyvät salakavalat valujat.

Pirre - kiven vankina

Peikkojen voimautin antaa Pirrelle suunnattomat voimat, mutta niistä ei ole aina hyötyä - ei varsinkaan möhkäleitä vastaan.

Pirre - vapauttava valo

Pirre opiskelee viimeistä vuotta kotikaupungissaan ja haltijoiden voimautin tuo vuoteen omat haasteensa. Se on voimauttimista viimeinen, mutta päättyvätkö Pirren ja hänen ystäviensä koettelemukset tähän vai jatkuuko seikkailu...